Italská Kuchyně díl 2.

Charakteristika kurzu:

Italská kuchyně patří celosvětově mezi ty nejoblíbenější. Fantastické těstoviny, pizza, zeleninové polévky, úžasné dezerty, křupavé pečivo – to vše zdomácnělo i v našich končinách. Přijďte si k nám rozšířit a zdokonalit svůj italský repertoár na již druhém kurzu vření Italské kuchyně!

-

Budeme vařit:

INVOLTINI MELANZANE ZUCCHETTE
ROLKY Z LILKU A CUKETY SE SÝREM RICOTOU
 
SPAGETTI AGLIO OLIO PEPERONCINO
ŠPAGETY AGLIO OLIO S PETRŽELKOU A PAPRIČKAMI
 
BISTECA A SUGGO DI PEPE VERDE E CAPERI PATATE FISARMONICA
STEAK Z ROŠTĚNKY S OMÁČKOU ZE ZELENÉHO PEPŘE A BRAMBORAMI NA "HARMONIKU"
 
PANNA COTTA CON LAMPONI
PANA COTA S MALINAMI

-

O lektorovi:


Michal Suchánek

Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.

Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.

Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.

Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.

Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.

-

* Fotky jídel v galerii jsou z kurzu vaření: Italská kuchyně s Michalem Suchánkem díl 1.

*  Cena kurzu je včetně DPH

Termíny

Datum
Čas
Kapacita
Cena
22. 9. 2022
16:00 - 20:00
8
2900 Kč
Datum:
Čas:
Kapacita:
Cena:
22. 9. 2022
16:00 - 20:00
8
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby