Jak na kuře

Charakteristika kurzu:

Jedno kuře = tolik možností...!

V tomto kurzu se naučíte správně zpracovat celé kuře na tři skvělá jídla. Ideální menu pro sváteční oběd. Přidáme i recept na netradiční dezert a spoustu dobrých rad.

Přijďte se naučit, jak neplýtvat potravinami a zjistíte, co lze vše vykouzlit z jednoho obyčejného kuřete. Vyzkoušíte si různé způsoby krájení a zpracování zeleniny. Veškeré suroviny, nádobí, zástěry a další vám poskytneme. Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.  

Co se bude vařit:
  • Zahřívací polévka inspirovaná Asií
  • Roládka z kuřecího stehna s čerstvým špenátem, ricottou a piniovými oříšky na salátku z grilované zeleniny
  • Kuřecí supreme špikovaný chorizem na dýňovém rizotu
  • Karobový řez s červenou řepou, quinoou a datlemi
O lektorovi:

Ladislav Seidel

Kuchař s 35-ti lety v oboru, se zkušenostmi z různých podniků, narozen a pevně usazen v Krkonoších. Rád vaří českou kuchyni, griluje, peče, zkouší nové i staré recepty a vše co umí, předává dál.

Baví ho "příběhy" jídel, surovin, zemí i lidí. Vyučil se ještě na starém Hotelu Savoy, poté vařil na hotelu Labuť ve Vrchlabí, po čase jako zástupce šéfkuchaře. Nějakou dobu sbíral zkušenosti na pensionech ale i za barem.

Poté nastoupil na hotel Omnia, po čase jako šéf směny. Dobrou zkušeností byla pozice šéfkuchaře restaurace Benada na hotelu Clarion Špindlerův Mlýn. Vyzkoušel si i vařit pro společnosti Eurest a Aramark. Do letošního jara vedl kuchyň v Restauraci PARTYZÁN ve Vrchlabí. V současné době je školicím kuchařem ve firmě GAST-PRO Trutnov.

Termíny

Datum
Čas
Kapacita
Cena
27. 1. 2022
15:30 - 18:30
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Kapacita:
Cena:
27. 1. 2022
15:30 - 18:30
10
2900 Kč

naši klienti

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace