Moderní vege kuchyně

Charakteristika kurzu:

V tomto kurzu vás přesvědčíme, že i veganská strava může být velmi pestrá, zdravá, a že inspiraci z ní může čerpat klidně i zapřisáhlý masožravec. Je vhodná pro lidi s bezlepkovou dietou i s intolerancí laktózy.

Budeme připravovat veganská jídla do ruky tzv. "finger food". Přijďte si rozšířit obzory a ochutnat něco nového.

Co budeme vařit?

  • Fazolové pyré s omáčkou Muhammara - východní Středomoří
  • Batátové kopečky + mango chutney - Asie
  • Farinata - pizza z polenty, s rajčatovou omáčkou, grilovanou zeleninou
    a veganským parmazánem - Itálie
  • Křupavé tacos s květákem
  • Zeleninové krokety s domácí tatarkou s kapary
  • Datlové mini dortíčky

O lektorce:

Vlaďka Vítová

Vaření a cestování je má vášeň posledních 14 let. Díky mému nadšení jsem si otevřela restauraci v Katalánsku, ve které jsem vařila pouze vegetariánská a veganská jídla, převážně bezlepková a pekla dorty na zakázku. Díky této zkušenosti jsem zjistila, jak je veganská strava chuťově pestrá a lahodná. Ráda experimentuji, jsem otevřená novým výzvám a to nejdůležitější... vařím s láskou. Bude mi potěšením podělit se o recepty, díky kterým se lidé opakovaně vraceli do mé restaurace.

--

* Kurz se koná při naplnění minimálním počtem účastníků. V případě neuskutečnění vám bude nabídnut jiný termín, případně vrácení peněz. 

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby