Co budeme vařit:
TARTAR AU SAUMON AU AVOCADE, ANETHE
LOSOSOVÝ TARTAR S AVOKÁDEM A KOPREM
QUICHE Á L´OGNION
CIBULOVÝ KOLÁČ
MAIGRET DE CANARD AUX ORANGE, GRATIN DE POMMES DE TERRE
KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH A ZAPEČENÉ BRAMBORY
MOUSSE AU CHOCOLADE
ČOKOLÁDOVÁ PĚNA
-
O lektorovi:
Michal Suchánek
Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.
Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.
Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.
Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.
-
* Fotky jídel v galerii jsou zatím pouze ilustrativní!
* Cena kurzu je včetně DPH
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.