Velikonoční menu

 
 
Charakteristika kurzu:

Velikonoce!

Připravíme si typicky české jarní menu. Necháme se inspirovat dary přírody, budeme vařit ze sezónních surovin.

Co se bude vařit:
  • Silný vývar se slepičím masem, čerstvými natěmi a ztraceným vejcem
  • Paštika z telecího masa a drůbežích jater
  • Kuřecí roláda s kopřivovou nádivkou, máslovou kaší a kořeněnými pečenými jablky
  • Velikonoční mazanec s ořechovou omáčkou
O lektorovi:

Ladislav Seidel

Kuchař s 35-ti lety v oboru, se zkušenostmi z různých podniků, narozen a pevně usazen v Krkonoších. Rád vaří českou kuchyni, griluje, peče, zkouší nové i staré recepty a vše co umí, předává dál.

Baví ho "příběhy" jídel, surovin, zemí i lidí. Vyučil se ještě na starém Hotelu Savoy, poté vařil na hotelu Labuť ve Vrchlabí, po čase jako zástupce šéfkuchaře. Nějakou dobu sbíral zkušenosti na pensionech ale i za barem.

Poté nastoupil na hotel Omnia, po čase jako šéf směny. Dobrou zkušeností byla pozice šéfkuchaře restaurace Benada na hotelu Clarion Špindlerův Mlýn. Vyzkoušel si i vařit pro společnosti Eurest a Aramark. Do letošního jara vedl kuchyň v Restauraci PARTYZÁN ve Vrchlabí. V současné době je školicím kuchařem ve firmě GAST-PRO Trutnov.

* Fotky jídel v galerii jsou zatím pouze ilustrativní!

Termíny

Datum
Čas
Kapacita
Cena
29. 3. 2022
15:30 - 18:30
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Kapacita:
Cena:
29. 3. 2022
15:30 - 18:30
10
2900 Kč

naši klienti

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace