Steaky Wagyu

Charakteristika kurzu:

Připravili jsme si pro vás špičkový gastronomický zážitek - vaření z toho nejexkluzivnějšího masa na světě - WAGYU steaky.

Jedinečná kvalita masa, bohaté aroma a mramorování, které v hovězím masu tvoří jemná tuková síť, díky tomu se maso ze skotu plemene Wagyu zařadilo mezi ty nejlepší a nejdražší suroviny.

Co budeme vařit?

  • Studený předkrm - tartar ve smaženém palačinkovém těstě, sušený zauzený žloutek, majonéza z černého česneku, křupavá cibulka, lanýž

  • Teplý předkrm - tataki, ponzu omáčka, salsa z jarní cibulky, smažené česnekové lupínky 

  • Hlavní - Med-Rare steak z A5 wagyu striploin, salát z cuket se sezamovým olejem a praženým zázvorem, YAKINIKU omáčka

  • Dezert - Japanese Matcha Cheesecake

O lektorech:

Jakub Písařík

šéfkuchař restaurantu Park Golf Hradec Králové

Jakub Písařík je dlouholetým šéfkuchařem restaurant Park Golf Hradec Králové, kde vede svůj tým napříč světovou i klasickou českou kuchyní. Díky specialitám a tematickými menu se stala jeho kuchyně velmi vyhledávanou. Právě steaky Wagyu jsou velmi oblíbeným prvkem v restaurantu Park Golf.

Kuba mimo jiné začínal v hradecké ikoně – restarantu grill Duran, poté absolvoval několikaleté působení pod prvním českým michelinským šéfkuchařem panem Pavlem Pospíšilem. Pod jeho taktovkou fungoval také tým řetězcového konceptu Potrefená Husa v Hradci Králové.

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
16. 5. 2024
16:00 - 20:00
1
3900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
16. 5. 2024
16:00 - 20:00
1
3900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby