Charakteristika kurzu:
Připravili jsme si pro vás špičkový gastronomický zážitek - vaření z toho nejexkluzivnějšího masa na světě - WAGYU steaky.
Jedinečná kvalita masa, bohaté aroma a mramorování, které v hovězím masu tvoří jemná tuková síť, díky tomu se maso ze skotu plemene Wagyu zařadilo mezi ty nejlepší a nejdražší suroviny.
Co budeme vařit?
Teplý předkrm - tataki, ponzu omáčka, salsa z jarní cibulky, smažené česnekové lupínky
O lektorech:
Jakub Písařík
šéfkuchař restaurantu Park Golf Hradec Králové
Jakub Písařík je dlouholetým šéfkuchařem restaurant Park Golf Hradec Králové, kde vede svůj tým napříč světovou i klasickou českou kuchyní. Díky specialitám a tematickými menu se stala jeho kuchyně velmi vyhledávanou. Právě steaky Wagyu jsou velmi oblíbeným prvkem v restaurantu Park Golf.
Kuba mimo jiné začínal v hradecké ikoně – restarantu grill Duran, poté absolvoval několikaleté působení pod prvním českým michelinským šéfkuchařem panem Pavlem Pospíšilem. Pod jeho taktovkou fungoval také tým řetězcového konceptu Potrefená Husa v Hradci Králové.
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH.
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.
Nastavení cookies
Přizpůsobte si soubory cookie podle kategorií, v souladu s vlastnimi preferencemi.
Nutné cookies
Některé soubory cookie jsou vyžadovány, aby byla zajištěna základní funkčnost. Bez těchto cookies nebude web fungovat správně. Ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat.
Analytické cookies
Analytické soubory cookie nám pomáhají vylepšovat naše webové stránky shromažďováním informací a podáváním zpráv o jeho používání.
Marketingové cookies
Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků napříč webovými stránkami, které majitelům stránek umožňují zobrazovat relevantní a poutavé reklamy.