Asijská kuchyně s CzechChefs

Charakteristika kurzu:

Objevte s námi tajemství asijské kuchyně pod vedením profesionálů! V exkluzivním kurzu s šéfkuchařem Antonínem Bradáčem z CzechChefs se naučíte, jak připravit autentické asijské pokrmy, které uchvátí vaše smysly.

Antonín Bradáč, mistr svého oboru, vás provede světem chutí a ingrediencí. Pod jeho dohledem si osvojíte techniky, které promění vaše vaření v nezapomenutelný zážitek.

Tento kurz je určen pro všechny milovníky asijské kuchyně, kteří chtějí své dovednosti posunout na další úroveň a naučit se vařit jako profesionálové.

Co se naučíte a co ochutnáte:

  • Grilované krevety s čili papričkami, koriandrem, sezamem a limetkou: Připravíte si svěží předkrm plný exotických chutí.
  • Wakame salát: Poznáte osvěžující salát z mořských řas.
  • Massaman kari s grilovaným hovězím pupkem, kardamonem a thajskou bazalkou: Proniknete do tajů jednoho z nejlepších thajských kari.
  • Smažená rýže s krevetami, mungo klíčky, zázvorem a koriandrem: Naučíte se, jak vytvořit perfektní smaženou rýži.
  • Pšeničné nudle s vepřovou panenkou, houbami shiitake, čili a pak-choi: Zvládnete přípravu chutných nudlí.
  • Krevety smažené v tempuře s čili majonézou: Ochutnáte klasický asijský street food.

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • individuální péče lektora a personálu - kurzy vaření jsou určeny pro max. 10 účastníků
  • vlastní místo a kuchařské vybavení pro každého účastníka
  • veškeré suroviny
  • pitný režim
  • zapůjčení kuchařské zástěry
  • certifikát o absolvování kurzu
  • sleva 10 % na nákup zboží v naší prodejně (nabídka platí v den konání kurzu, sleva se nevztahuje na na již zlevněné zboží)

O šéfkuchaři:

Antonín Bradáč

2013 -  Spoluzakladatel Czech Chefs
2007 – 2021 Executive Chef, Central - Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment (člen Electrolux Chef’s  Academy)
Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai)

Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl  několik  zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně".

Dosažená kuchařská ocenění
2009  Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile
2010  Gourmet Team Challenge -  zlatá medaile
2011  Pattaya City Culinary Cup - bronzová medaile
2012  Pattaya City Culinary Cup – zlatá medaile
2013  The 1st Thailand Culinary World Challenge – bronzová medaile
2014  Pattaya City Culinary Cup - stříbrná medaile
2014  The 2st Thailand Culinary World Challenge - zlatá medaile
2015  The 1st Angliss Culinary Chefs Challenge Singapore – bronzová medaile

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
11. 6. 2026
16:00 - 20:00
10
3190 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
11. 6. 2026
16:00 - 20:00
10
3190 Kč

Objednat termín



* povinné údaje

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby