Sushi & Poke

Charakteristika kurzu:

Víte, že sushi vzniklo v Japonsku jako produkt rychlého občerstvení? Dnes je z něj delikatesa, kterou miluje celý svět. A poke bowl? Tato miska plná barev a chutí pochází z Havaje, ale její základy ovlivnila japonská kuchyně, a tak se jí přezdívá „rozložené sushi“. Na našem kurzu se ponoříte do obou světů a objevíte, jak se tradice snoubí s moderním stylem.

Tak vzhůru za novými zkušenostmi a lahodnými kombinacemi!

Čeká vás příjemná a uvolněná atmosféra. Každý účastník má vlastní plně vybavené pracovní místo a vaří si sám, takže si všechny techniky osvojíte přímo v praxi. Po úspěšném absolvování kurzu získáte certifikát, který potvrdí vaše kulinářské dovednosti.

Naši zkušení lektoři vás provedou každým krokem a naučí vás:

  • dokonalou rýži na sushi
  • různé druhy sushi - maki, nigiri, sashimi
  • korejské sushi v teplé úpravě jako streetfood
  • poke bowl a její variace

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • individuální péče lektora a personálu - kurzy vaření jsou určeny pro max. 10 účastníků
  • vlastní místo a kuchařské vybavení pro každého účastníka
  • veškeré suroviny 
  • pitný režim 
  • zapůjčení kuchařské zástěry
  • certifikát o absolvování kurzu
  • sleva 10 % na nákup zboží v naší prodejně (nabídka platí v den konání kurzu, sleva se nevztahuje na na již zlevněné zboží)

O lektorech:

Jaromír Brdička – školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro

Jarda již bezmála 15 let jako profesionál svého oboru vede školení personálu nových provozů, podílí se na technologickém vybavení a řeší dodávky provozního i stolního inventáře.
Je to zároveň kuchař s 25letou praxí z hotelů a restaurací od Pece pod Sněžkou až po Harrachov. Jeho velkým koníčkem je každoroční řešení cateringu pro enduro team KBS Unhošť - pravidelným účastníkem Mezinárodní motocyklové soutěže Šestidenní a GP ENDURO.

Michal Taufman - školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro

Michal má ve své pestré kariéře 14letou praxi z restaurace Duran v Hradci Králové (z toho 6 let jako šéfkuchař). Dále působil 11 let jako šéfkuchař ve vyhlášené restauraci Tereziánský Dvůr, který je součástí sítě EA Hotels. Michal měl také tu čest vařit opakovaně pro prezidenty Václava Klause a Miloše Zemana. Mimo jiné zajišťoval i catering pro Czech Tourism a úzce spolupracuje s Českým olympijským výborem, se kterým měl možnost vařit na XXIII. zimních olympijských hrách 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Jeho poslední zkušenost byla ze světových her neolympijských sportů, které se konaly v americkém Birminghamu 2022.

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

 

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
19. 2. 2026
16:00 - 20:00
6
3190 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
19. 2. 2026
16:00 - 20:00
6
3190 Kč

Objednat termín



* povinné údaje

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby