Španělská kuchyně

Charakteristika kurzu:

Kuchyně ovlivněná Arábií i Novým světem. Dělí se na několik regionů podle oblíbených surovin a úprav. Pestrost chutí, vůní, stylů i barev. Olivový olej, ryby, mořské plody, sušená šunka Jamón, zelenina, brambory, česnek, rýže, paprika, šafrán, bylinky, chilli, ovoce, sladké dezerty....to vše je ŠPANĚLSKO!

V tomto kurzu se naučíme uvařit tradiční španělské pokrmy.

Co budeme vařit:

  • Tapas - zelenina a chorizo
  • Croquetas De Jamón Ibérico - šunkové krokety
  • Paella de marisco – paella s mořskými plody
  • Flan Caramel – karamelový puding

O lektorovi:

Michal Suchánek

Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.

Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.

Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.

Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.

Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.

--

* Kurz se koná při naplnění minimálním počtem účastníků. V případě neuskutečnění vám bude nabídnut jiný termín, případně vrácení peněz. 

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby