Španělská kuchyně


Charakteristika kurzu:

Kuchyně ovlivněná Arábií i Novým světem. Dělí se na několik regionů podle oblíbených surovin a úprav. Pestrost chutí, vůní, stylů i barev. Olivový olej, ryby, mořské plody, sušená šunka Jamón, zelenina, brambory, česnek, rýže, paprika, šafrán, bylinky, chilli, ovoce, sladké dezerty....to vše je ŠPANĚLSKO!

Co se bude vařit:
  • Tapas - zelenina a chorizo
  • Croquetas De Jamón - šunkové krokety
  • Paella Del Mar – mořská paella
  • Flan Caramel – karamelový puding
O lektorovi:

Michal Suchánek

Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.

Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.

Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.

Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.

Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.

* Fotky jídel v galerii jsou zatím pouze ilustrativní!

Termíny

Datum
Čas
Kapacita
Cena
7. 4. 2022
15:30 - 18:30
9
2900 Kč
Datum:
Čas:
Kapacita:
Cena:
7. 4. 2022
15:30 - 18:30
9
2900 Kč

naši klienti

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace