Charakteristika kurzu:
My Češi jsme proslulí milovníci venkovních grilovaček. Tento kurz se určen pro všechny, kteří si chtějí svůj grilovací repertoár obohatit nečím novým, netradičním. Buďte na hlavní grilovací sezónu připraveni!
Co budeme vařit:
Připravte se na jedinečný zážitek. Budeme grilovat venku na grilu značky Green Egg.
O lektorech:
Jaromír Brdička – školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro
Jarda již bezmála 15 let jako profesionál svého oboru vede školení personálu nových provozů, podílí se na technologickém vybavení a řeší dodávky provozního i stolního inventáře.
Je to zároveň kuchař s 25letou praxí z hotelů a restaurací od Pece pod Sněžkou až po Harrachov. Jeho velkým koníčkem je každoroční řešení cateringu pro enduro team KBS Unhošť - pravidelným účastníkem Mezinárodní motocyklové soutěže Šestidenní a GP ENDURO.
Michal Taufman - školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro
Michal má ve své pestré kariéře 14letou praxi z restaurace Duran v Hradci Králové (z toho 6 let jako šéfkuchař). Dále působil 11 let jako šéfkuchař ve vyhlášené restauraci Tereziánský Dvůr, který je součástí sítě EA Hotels. Michal měl také tu čest vařit opakovaně pro prezidenty Václava Klause a Miloše Zemana. Mimo jiné zajišťoval i catering pro Czech Tourism a úzce spolupracuje s Českým olympijským výborem, se kterým měl možnost vařit na XXIII. zimních olympijských hrách 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Jeho poslední zkušenost byla ze světových her neolympijských sportů, které se pořádaly v americkém Birminghamu 2022.
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH.
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.