Jak se vaří v Aquarku / Středomořská kuchyně

Charakteristika kurzu:

Kdo jiný by vám měl předvést, jak se vaří ty nejlepší pochoutky středomořské kuchyně než šéfkuchař restaurace, která se na tuto kuchyni specializuje. Velice nás těší, že pozvání do našeho kuchařského studia přijal šéfkuchař oblíbené hradecké restaurace Aquarium - Miroslav Barcík. Přijďte si obohatit své kuchařské dovednosti a zkuste uvařit recepty z jídelního lístku vyhlášené restaurace pod vedením zkušeného profesionála.

Čemu se v kurzu naučíte:

  • filetování ryby
  • loupání krevet
  • čištění mušlí
  • příprava chobotnice

Co budeme vařit?

  • Tatarák z pražmy, zelené jablko, dresink z Verjus

  • Bouillabaisse s omáčkou Rouille

  • Chobotnice po galicijsku

  • Vanilkové Sabayone, ovoce, mandlový crumble 

O lektorech:

Miroslav Barcík

šéfkuchař restaurace Aquarium v Hradci Králové

Kulinářství je mým životním stylem, každou vteřinu svého života přemýšlím o jídle. Všechny mé pocity, zážitky a jiné události mám spojené s jídlem.

Má cesta vedla z Hradce, přes Prahu až do Londýna. Měl jsem možnost nahlédnout do kuchyní té nejvyšší úrovně. Díky těmto zkušenostem jsem se vyprofiloval do svého vlastního stylu vaření. Veškeré recepty, které v Aquarku vaříme, jsou z nás a bude mi ctí Vám část naší kuchyně představit v kuchařském studiu Gast-Pro.

--

Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
3. 10. 2024
16:00 - 20:00
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
3. 10. 2024
16:00 - 20:00
10
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby