Steakování

Charakteristika kurzu:

Pěkně vyzrálé šťavnaté hovězí maso, to si nejspíš každý představí, když se řekne steak. V našem kurzu vám ukážeme, že steak nemusí být pouze z hovězího, ale lze ho připravit i z dalších druhů mas. Naši školicí kuchaři Jarda Brdička a Michal Taufman vás naučí připravovat steaky z tuňáka, jehněčího a nebude samozřejmě chybět ani oblíbené tradiční hovězí. 

Co budeme vařit?

  • Steak z tuňáka, salát z červené čočky, ančovičková majonéza

  • Jehněčí hřebínek, batátové pyré, růžičková kapusta, omáčka z červeného vína

  • Vepřová pluma a grilovaný hovězí steak z vysokého roštěnce, gratinovaný brambor, máslová růžičková kapusta

  • Grilovaný hovězí steak z vysokého roštěnce, chimichurri, koňaková a pepřová omáčka, salát z grilovaných grenaille

  • Hruška pošírovaná v červeném víně

O lektorech:

Jaromír Brdička – školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro

Jarda již bezmála 15 let jako profesionál svého oboru vede školení personálu nových provozů, podílí se na technologickém vybavení a řeší dodávky provozního i stolního inventáře.
Je to zároveň kuchař s 25letou praxí z hotelů a restaurací od Pece pod Sněžkou až po Harrachov. Jeho velkým koníčkem je každoroční řešení cateringu pro enduro team KBS Unhošť - pravidelným účastníkem Mezinárodní motocyklové soutěže Šestidenní a GP ENDURO.

Michal Taufman - školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro

Michal má ve své pestré kariéře 14letou praxi z restaurace Duran v Hradci Králové (z toho 6 let jako šéfkuchař). Dále působil 11 let jako šéfkuchař ve vyhlášené restauraci Tereziánský Dvůr, který je součástí sítě EA Hotels. Michal měl také tu čest vařit opakovaně pro prezidenty Václava Klause a Miloše Zemana. Mimo jiné zajišťoval i catering pro Czech Tourism a úzce spolupracuje s Českým olympijským výborem, se kterým měl možnost vařit na XXIII. zimních olympijských hrách 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Jeho poslední zkušenost byla ze světových her neolympijských sportů, které se konaly v americkém Birminghamu 2022.

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
17. 10. 2024
16:00 - 20:00
obsazeno
2900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
17. 10. 2024
16:00 - 20:00
obsazeno
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby