Thajská kuchyně s Czech Chefs

Charakteristika kurzu:

Lekce thajské kuchyně pod vedením šéfkuchaře Antonína Bradáče - držitele zlaté medaile a ocenění pro absolutního vítěze v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně"!

Bohatství chutí, vůní a barev, prostě Thajsko tak, jak si ho představujete.

Přijďte si vyzkoušet uvařit pravou thajskou kuchyni. Veškeré suroviny, nádobí, zástěry a další vám poskytneme. Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.  

Co budeme vařit:

  • Tom Yum Kai  - pikantní polévka s kuřecím masem, citronovou trávou a rýžovými nudlemi   
  • Smažené jarní závitky - s krevetami, mungo klíčky, rýžovými nudlemi, zeleninou a sladkokyselou omáčkou s chilli
  • Batátové nudle s vepřovým masem - shitaké, mungo klíčky a zázvor
  • Kuřecí Satay - omáčka s kokosovým mlékem a ořechy, jasmínová rýže, sladko-kyselý salát

O šéfkuchaři:

Antonín Bradáč

2013 -  Spoluzakladatel Czech Chefs
2007 – 2021 Executive Chef, Central - Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment (člen Electrolux Chef’s  Academy)
Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai)

Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl  několik  zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně".

Dosažená kuchařská ocenění
2009  Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile
2010  Gourmet Team Challenge -  zlatá medaile
2011  Pattaya City Culinary Cup - bronzová medaile
2012  Pattaya City Culinary Cup – zlatá medaile
2013  The 1st Thailand Culinary World Challenge – bronzová medaile
2014  Pattaya City Culinary Cup - stříbrná medaile
2014  The 2st Thailand Culinary World Challenge - zlatá medaile
2015  The 1st Angliss Culinary Chefs Challenge Singapore – bronzová medaile

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH.

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
5. 11. 2024
16:00 - 20:00
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
5. 11. 2024
16:00 - 20:00
10
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby