Vánoční ryba nemusí být kapr

O lektorech:

Jaromír Brdička – školící šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro


Jarda již bez mála 15 let jako profesionál svého oboru vede školení personálu nových provozů, podílí se na technologickém vybavení a řeší dodávky provozního i stolního inventáře.
Je to zároveň kuchař s 25 letou praxí z hotelů a restaurací od Pece pod Sněžkou až po Harrachov. Jeho velkým koníčkem je každoroční řešení cateringu pro enduro team KBS Unhošť - pravidelným účastníkem Mezinárodní motocyklové soutěže Šestidenní a GP ENDURO.


Michal Taufman - školící šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro


Michal má ve své pestré kariéře 14 letou praxi z restaurace Duran v Hradci Králové (z toho 6 let jako šéfkuchař). Dále působil 11 let jako šéfkuchař ve vyhlášené restauraci Tereziánský Dvůr, který je součástí sítě EA Hotels. Michal měl také tu čest vařit opakovaně pro prezidenty Václava Klause a Miloše Zemana. Mimo jiné zajišťoval i cattering pro Czech Tourism a úzce spolupracuje s Českým olympijským výborem, se kterým měl možnost vařit na XXIII. zimních olympijských hrách 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Jeho poslední zkušenost byla ze světových her neolympijských sportů, které se pořádali v americkém Birminghamu 2022.

-

Obsah kurzu v současné chvíli připravujeme!

-

* Fotky jídel v galerii jsou zatím pouze ilustrativní!

* Cena kurzu je včetně DPH
 

Termíny

Datum
Čas
Kapacita
Cena
1. 12. 2022
16:00 - 20:00
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Kapacita:
Cena:
1. 12. 2022
16:00 - 20:00
10
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby