Charakteristika kurzu:
Objevte tajemství fermentace a uchovávání potravin pod vedením Aleše Doubravy člena týmu Lesa. Aleš, původně kuchař, vyměnil kuchyni za zahradu a během své patnáctileté praxe zdokonalil metody kvašení, zavařování a přípravy sirupů a marmelád, zejména z drobného ovoce a zeleniny.
Na tomto praktickém kurzu získáte cenné znalosti a osvojíte si postupy, které vám zajistí ty nejlepší domácí produkty s dlouhou trvanlivostí.
Co se naučíte a co si odnesete:
Během kurzu si prakticky vyzkoušíte přípravu následujících produktů a dozvíte se jejich přesný postup:
O lektorech:
Aleš Doubrava - člen týmu Lesa
Vlaďka Vítová
Vaření a cestování je má vášeň posledních 14 let. Díky mému nadšení jsem si otevřela restauraci v Katalánsku, ve které jsem vařila pouze vegetariánská a veganská jídla, převážně bezlepková a pekla dorty na zakázku. Díky této zkušenosti jsem zjistila, jak je veganská strava chuťově pestrá a lahodná. Ráda experimentuji, jsem otevřená novým výzvám a to nejdůležitější... vařím s láskou. Bude mi potěšením podělit se o recepty, díky kterým se lidé opakovaně vraceli do mé restaurace.
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH
* povinné údaje
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.